Farm

Sitter och fascineras lite, samtidigt som jag blir skrämd. Av min mammas spelande av Farmville. I efterhand kan jag undra vad jag tänkte när jag visade henne spelet. Jag trodde inte hon skulle bli så involverad. Nu kan hon komma springade och säga "Jag ska adoptera bort en sköldpadda, är du beredd?!" eller "Säg till om du ska adoptera bort något. ... har du fått något djur att adoptera bort nu?"
Jag borde väl inte säga nåt. Jag sitter själv och håller på och skördar och sår. Men jag tror jag ska ta en paus efter imorgon. Jag känner att det tar lite för stor del av mitt liv när jag börjar vilja planera in vad jag ska göra på dagen så jag vet när jag kommer hem för att skörda. Det är inte riktigt okej.

Så här ser min farm ut för tillfället.Idag är det dessutom första dagen på "lovet" även om jag i vanliga fall ändå skulle varit ledig en lördag. Precis fått iväg svenskan som skulle varit inlämnad igår... nu är frågan: Vad ska jag göra idag?

Svar 1: Städa.

Det var en silverfisk som sprang på min säng igår natt. Eller ja under madrassen... sen försvann den. Så känns som att jag nu ska ta stor städning och dra ut sängen och hopaps på att varken silverfiskar, gråsuggor eller *peppar peppar ta i trä* spindelbo där under. Det har hänt.

Måste dessutom rensa bland mina kläder. Hur kan jag ha så mycket kläder och ändå ha så svårt att hitta nåt att ha på mig? Jag förstår det verkligen inte! Det verkar vara ett av livets mysterier...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0