Sjuk dag 3?

Efter att ha lyssnat mig nästan trött på 3 Brolle Jr låtar och ungefär 4 Mika låtar så gick jag idag över till att lyssna på Styxs Mr Roboto och Fire av Kasabian.

Jag har förresten bestämt mig för att jag är frisk nu! ^^ Visserligen hade jag feber i morse, men det gick över innan tolv så har jag ingen feber imorgon bitti så ska jag till skolan! Vi ska ha vår första ledarskap-lektion då! :D
Jag hostar dessutom och nyser, hoppas ingen seriöst tror att jag har svininfluesnan. Typ det och feber som hade kunnat hålla mig hemma. Fy vad hemskt om jag dessutom bar svininfluensan och gick till skolan och spred den. Nu tror jag ju inte att jag har det, för jag har ju inte ens något man hade kunnat missta för vanliga influensan. Bara en förkylning.

Så förutom att hosta, nysa, snörvla, snyta mig, vila och springa rastlös upp och ner för trappor... så har jag inte gjort så mycket. Bara blivit lite ledsen för jag har inte fått fotona än så jag kan göra mitt Fruängen rapportage (och Kahjo du kan vara lugn, du kan om du vill få en stor svart fläck i fejjan ;) ). Nej jag har faktiskt glömt att be om fotona på ett tag, jag har varit upptagen... med att äta glass... yummie! Ni vill nog inte veta hur mycket glass jag ätit idag, men jag har ju ont i halsen och kak- och chokladbitarna är ju bra för det river lite härligt i halsen! Idag köpte faktiskt min mamma hem Ben och Jerry glass eftersom den italienska glassen helt oförklarligt började ta sluta... lala...

Förresten! Vet ni vem som fyller år idag?! Eller rättare sagt vilka, men en speciellt! Han är bara den snyggaste 79-åringen ever!

Sean Connery, kanske inte 79 på bilden, men ni förstår nog ändå ;)

Tror hans största knep var att börja åldras snabbt som ung och sedan bara hålla kvar det ju äldre han sedan blivit. Man har vant sig... plus att gaaah, sådan röst! *dregla* En kompis till mig har till och med gjort en Sean Connery låt till mig! :D
Och ja, det var några engelsmän som kollade lite konstigt på oss när vi sjöng den vid lunch tid på väg till London, men nog bara för de var avundsjuka över att Skottland har Sean Connery och inte England. Ha!

Sedan ibland är det konstigt hur kändisars födelsedagar ändå sammanfaller, idag fyller nämligen även Tim Burton och Alexander Skarsgård år.

Dagens citat? Något från Seanie kanske?
I never trashed a hotel room or did drugs. I understand if you get caught in a fight, but to take it out on a room that implies some psychiatric disorder. The way I was brought up made me think about the person who has to clean up afterwards. (- Sean Connery)

Nej ingen livslärdom, men det är typ så jag också tänker och tycker ibland folk glömmer att tänka på det. Det man stökar ner måste någon städa upp.


PS Klickar ni på bilden, så var beredd på... ehm, chock... eller jag blev i alla fall chockad. GLad över att jag hittade min bild! DS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0