Kunskapsmässan i Göteborg

Föräldrarna bråkar så jag kan inte få ro att plugga så jag tänkte att jag nu kunde blogga lite istället.

Jag var ju på framtid och kunskapsmässan i Göteborg i torsdags. Jag ångrar inte att jag åkte dit! Fick visserligen till slut ont i armen av alla pappersbroschyrer och kataloger. Inte ens sedan när jag träffat Jenny och börjat handla filmer och annat kom jag upp i lika mycket vikt så jag kunde få jämvikt på båda sidor när jag gick med kassarna.
Jag tror dessutom att jag fått lite större hum om vad jag vill bli och var jag vill studera, så det blir väl att skriva upp sig på bostadslistor och kolla vilken släkt/vänner man har i närheten som man kan få något mål mat av då och då :P
Det var dock trångt, inte lika trångt som på bokmässan. Dessutom var det mycket mindre yta så när jag gått överallt så hade jag inte ont i fötterna! Priserna i cafeterian var fortfarande smärtsamt höga för mat som jag nu endast accepterade för att det inte fanns något annat.

Sedan träffade jag som sagt Jenny (som jag räknat ut att jag inte träffat på typ 4 år o_o) och jag blev visad till ett mysigt café där vi fikade. Vi drack först te, sen märkte jag att min mage snart skulle börja kurra så jag åt en tidig middag.
Jag blev sedan guidad till affärer med ganska mycket filmer. Hamnade till slut på Movieline, en filmaffär jag inte tänker glömma! Den ligger mitt emot kasinot vid Göteborgsoperan. Väldigt stor affär, väldigt mycket filmer. Bra sorterat! Det var så mycket att jag inte orkade leta igenom allt ordentligt och såklart glömde jag namnen på alla filmer jag tänkt se. Jag köpte däremot Jakten på den röda oktober, Vem är Forrester? och en dvd med två filmer med Keira Knightley i; Pride and Prejudice och Atonement.

En helkul dag där jag från början var trött, men i slutet när jag från tåget traskat hem var så trött i armar, fötter och huvud att det inte varit så härligt att bara få sova på ett bra tag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi behöver ju inte vänta 4 år innan vi ses igen tycker jag :). Det var roligt att du hade kul! Kram!

2009-11-17 @ 22:39:24
Postat av: Jenny

Det var Jenny som skrev det där ja :P

2009-11-17 @ 22:40:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0