Fett Jul! Buuu plugg!

"Vi bränner fett!" och en energigivande dans är det första man möts av när man tittar på musikalen Fett. En bra musikal som ger glädje och med musik som sätter sig på hjärnan.
Det är där jag har delar av min första praktik. Jag står i garderoben och tar emot jackor, sitter med publiken i en röd overall där det står Brandvakt och hoppas på att det inte ska börja brinna. Sedan efter föreställningen försöker jag snabbt ta mig till garderoben för att ge tillbaka alla jackor och dylikt.
En helt okej uppgift, men i början finns det inget att göra och jag har som vanligt svårt att prata med nya människor.
Igår när jag kom dit hade ingen av de jag "jobbar med" kommit dit, så jag fick stå i garderoben själv i början. Det gick ju bra, men lite nervös var jag, speciellt eftersom jag kom på att då hade ingen gått och kollat branddörrarna.

Nej usch till att vara ny på ett ställe och försöka få kontakt med folk, det funkar inte för mig helt enkelt :(
Jag försöker, men jag kommer inte på något att säga... Sen så är min mellanstadielärare med i musikalen också...

Ska ha praktik idag också, så jag ska dit vid halv sju igen och vara där till tio, sedan ska jag försöka hinna umgås med Steffi också... om jag nu hinner få klart mitt plugg. Jag är bakom så mycket nu att jag snart inte orkar. Jag håller seriöst på att ge upp med mitt projektarbete, eller bara bryta och börja om, för det här funkar inte nu och jag mår dåligt när jag tänker på det.
Sedan ska jag ju göra psykologihemtenta till måndag och har latinprov på tisdag. Sedan ska jag göra någon sorts "study plan" till engelskan, men det är inte förrän näst, nästa vecka. Och så har jag matteprov någon gång innan jul, jag vet inte riktigt när, får höra med min lärare imorgon...

Julen verkar i alla fall komma. Jag har gjort pepparkaksdeg idag, utan att äta utav den!!! Men höll seriöst på att börja dregla. Jag har fortfarande ett starkt sockerbehov. Det är läskigt, snart är det dessutom den 1:a december och då slutar ju uppehållet. Dock är det ju 1:a advent imorgon och det firar vi alltid med att gå på julskyltningen och sedan gå hem och dricka glögg och äta pepparkakor. Frågan är om jag verkligen ska avstå från det eller inte... får se vad Steffi tycker, hon är ju den med kontraktet...
Åh! Fick min mamma att köpa den nya glögg sorten Blossa 09, glögg med smak av clementin. Det lät riktigt gott och läste i en tidning om en som tyckte den var jättegod så jag kände att jag bara måste smaka! Vi får väl se sen om det var gott eller inte ;)

Choooklaaaaaaaaaaaaad!

Sjukdag och söta killar på skärm

Idag tog jag en sjukdag. Väcktes visserligen av min mamma som kom in halv nio och undrade om jag inte kunde ta emot någon som skulle kolla brunnen mössen hade kommit upp ur. Det slutade ändå med att hon gjorde det själv och att jag förgäves försökte somna om. Det var när min mage började kurra som jag släpade mig upp ur sängen och då hade det gått ett par timmar.

Så dagen har varit ganska händelselös. Bara jag och mitt bristande immunförsvar, god jos och mycket ligga i sängen och titta på TV. Det var skönt och få ta en sådan dag, jag behövde det. Mår bättre nu.



Förresten, Stolthet och fördom (Pride and Prejudice) drar verkligen in en i deras värld. Såg den idag efter jag märkte att jag de andra filmerna jag tänkt kolla på inte fungerade, den ena var kladdig undertill och därför kunde man inte se flera av scenerna och den andra så fanns inte skivan i fodralet. Sedan så är Stolthet och Fördom något jag inte kan få nog av. Liksom... Mr Darcy *dregla* Tror egentligen det inte har så mycket med utseendet på personen som spelar honom, utan bara karaktären och historien i sig. Även om de lyckats casta honom bra hittills (jag gillar ju nämligen typ ingen av de som spelar Batman fast Batman i sig bäst!)


Vilket även är anledningen till att jag bara MÅSTE skaffa Bridget Jones filmerna. Han i den filmen heter inte Mr Darcy av en slump, åh... Colin Firth! Spelat två olika sorters Mr Darcy och i Bridget Jones-filmerna får han dessutom slåss, på ett sätt som jag faktiskt att många brittiska män hade gjort, om det nu inte gällt fotboll. (Se båda slagsmålen här)


På tal om söta killar, jag såg New Moon igår, jag gillade den faktiskt. Vet ju inte hur det var för de som inte läst böckerna, men för mig blev detta ett jättebra komplement, jag började gillar New Moon mer nu! Kanske är det också tack vara Taylor Lautner (han som spelar Jacob Black)

 


Och HAHA! Taylor är -92!!!

Och ja, detta var ett inlägg mest för att tycka synd om mig själv och muntra upp mig :) Lyckades gjorde det också! :P

22:a november

Vet ni vad jag precis kom på? Det är den 22:a november idag, och om ni nu kollar i era almanackor, vad står det där? Jo det borde i alla fall stå Cecilia så fint där vid datumet. För ja, det är min namnsdag idag! Grattis till mig! Och självklart till alla andra Cecilior världen över!

Var kommer då namnet Cecilia ifrån, enligt behindthename, så har namnet ett latinskt ursprung (yeeeiiih! :D) och kommer från ordet caecus som betyder blind. Jag vet, att ett sådant fint namn som Cecilia kommer från ordet för blind.
På en mugg jag har i ett köksskåp så står det att Cecilia är kyrkomusikens beskyddarinna. Detta kommer, enligt behindthename från en kvinna som vägrade att tillbe de romerska gudarna och därför högg de av hennes huvud och hon blev martyr.

Sjukdomskänsla och toppen film

Känner mig trött och hängig. Lite frysen också. Armen ömmar och latinet skriker efter mig. Inte en toppen dag att ha snuva och känna sig allmänt nere och sliten på. Idag ska jag plugga in substantiv- och adjektivböjningar och försöka lära mig alla ord på latin.  Imorgon hinner jag nog inte med så mycket, skola och sedan ska jag få se New Moon. Hoppas bara att jag mår bättre tills dess. Är detta biverkningar så ska det gå över efter idag, men jag kan ju haft "turen" att plocka upp ett annat förkylningsvirus när jag var och tog svininfluensavaccinet.

Jag undrar fortfarande vad människor tänker på när de hostar rakt ut! Det är en av de mest oförskämda saker man kan göra, jag har visserligen själv gjort det, med det var när jag var jätteliten eller någon gång jag satt i halsen och jag hostat av reflex och varit lika förvånad över det själv som min omgivning. Nu på senaste tiden har jag sett flera i min egen ålder bara hosta rakt ut. En av dem satt vid skolsystermottagningen.

Visserligen kan det varit min kompis som drack av mitt vatten på Ki-boxen i tisdags, skulle inte vara första gången hon drack av mitt vatten när hon har ont i halsen *suck*. Hon sa till och med att hon hade haft lite ont i halsen innan då också. Nästa gång blir det utfrågning innan hon får dricka av mitt vatten.

Sen igen, kan jag fått det av vem som helst. Kan ha varit någon jag pratat med, ett dörrhantag jag tagit på. Ja möjligheterna är oändliga. Ibland blir man bara sjuk och att försöka spåra smittan bakåt känns faktiskt ganska orelevant för mig nu. Det kan ju som sagt bara vara lite biverkningar. En mycket ovanlig biverkning var just "sjukdomkänsla".
Inte så jättelägligt eftersom jag på tisdag har ett frukatat Latinprov 08:10 på morgonen och sen har jag inget mer...



Såg förresten filmen Kärlekens slöja innan idag när jag tyckte att jag vaknade för tidigt. En helt underbar film jag tror jag förälskat mig i. Det är nästan lite svårt att inte gilla filmer med Edward Norton i och här, magiskt. Både han och Naomi Watts var fantastiska och trots att regin i början var lite sisådär så växte det till sig under filmen och jag blev förtrolald och indragen. Det var på den nivån att jag kunde pausa och hämta frukost och när jag sedan tryckte på Play så var jag ännu en gång fast i historien. Det är ovanligt. En solklar 5! Se den!

En låt i filmen fångade mig totalt. Helt underbar är den! Kände igen den från en annan film också, känner ni också igen den? Komponerad av Erik Satie, här är Bojan Goriseks tolkning av Gnossienne no. 1 (spotify), för Erik Saties egna version kan ni lyssna på youtube.
Åh den är så fin! Det ska bli dagens plugglåt no. 1! :D

Skolveckan

Denna veckan har varit lite speciell på flera sätt. Jag var på Ki-box i tisdags som var kul, men jag blev trött efter uppvärmningen.
Sedan på onsdagen var det skriftligt nationellt prov i Svenska B och sedan på kvällen var det studentfest. Temat var sport (idétorka?), så jag kom klädd som en schackspelare. Det var en rolig kväll med underhållande och intressanta konversationer i början och dans i slutet. Dagen efter var jag däremot trött, trots detta kände jag att jag verkligen lyckades bra med gruppredovisningen även om jag kunnat göra bättre.
Och idag, ja, fick svininfluensasprutan, och nej jag dog inte, jag svimmade inte ens, nu ömmar armen lite och innan hade jag lite svettningar, men det har gått bra :) Även stolt över en jag gick med som var rädd för sprutor, att hon vågade sätta sig där och hur hon ändå höll sig samman, och för henne gjorde det inte ont alls heller! Jättebra! :D

Utöver det jag nämnt har jag också haft en massa skolarbete att göra. Har fortfarande en del. Känner att jag inte hinner med längre. Skrivit upp mig på bostadslistor och varit duktig, men helt missat mitt projektarbete och att ringa en körskola :(
Jag verkar helt enkelt få skriva fler lappar till mig själv!

Nästa vecka börjar praktiken, själv har jag inte haft någon kontakt med mina handledare, men antar att jag får ringa på måndag och börja göra upp när jag ska komma in och hur mitt schema ska se ut och så...
Inte jättepepp, för jag är inte så bra på att arbeta. Att gå i skola verkar vara min största talang, lite sorgligt, men till stordel sant :/

Möss och apelsiner

Knaprar i mig valnötter, försöker hitta det söta och stilla mig sockerbehov och behovet av att tugga. Varför har man ett behov av att tugga och äta fast man fått i sig energin man behöver? Väldigt onödigt. Inte alla kanske, vissa personer verkar inte gilla mat, det måste vara tråkigt, men bra vid sådana tillfällen som dessa då jag bara vill äta!
Någon sorts tröstätning tror jag, kan bero på mycket, skolan och allt jag inte försöker tänka på! Det går inte så bra. Jag fryser om mina fingrar och känner att jag borde göra skolarbete men det går bara inte.

Min mamma hittade förresten massa musspillning och minst två ruttna möss under golvet till en garderob utanför mig rum... inte så trevligt. Men de är borta nu, nu var ju bara problemet hur man ser till att inte fler kommer in...




Denna bilden togs förra året på Kreta lite tidigare än den här tiden på året. Tänk, där är nog apelsinerna mogna nu. Jag vet att man ofta vill ha det man inte har, jag vill har platt eller lockigt hår för jag har inget av det. Man vill ha värme när kylan kryper på... men ibland kan man acceptera vad man har och vara glad för det. Som när håret lägger sig bra kring ansiktet och ändå ser livfullt ut, eller när snöflingorna faller ner på en blottade hud.
Nu däremot hade jag velat ha en apelsin, även om jag vet att läpparna kommer bränna och svida.
Även om jag vet att den där apelsinen på Kreta inte är menad för mig så får det mig inte att sluta längta efter den. Min hjärna slutar inte tänka på den. Den slutar inte se den som den perfekta apelsinen, med perfekt sötma och syrlighet i ett, törstsläckande med härlig konsistens. Samtidigt slutar min hjärna inte att granska mig och sträckan jag är från den där apelsinen. Att om jag vill ha den att jag måste kämpa mig dit och hoppas på att ingen redan tagit den. Att inte apelsinen fallit en en annans famn. Hjärnan säger till mig att det inte är möjligt, att jag kommer förlora apelsinen.

Till slut kommer väl denna apelsin, precis som de andra tyna bort i mitt medvetande och bara vara en lockande tanke inlåst djupt där inne.
Är det verkligen vad jag är dömd till, att se dessa apelsiner hela tiden lockande, gäckande för att sedan tyna bort för en annan utan att våga ta mig dit för att få en. För tänk om de är borta, eller att de ruttnar när jag väl är framme?

Det är något att tänka på, trots att jag inte vill.

Kunskapsmässan i Göteborg

Föräldrarna bråkar så jag kan inte få ro att plugga så jag tänkte att jag nu kunde blogga lite istället.

Jag var ju på framtid och kunskapsmässan i Göteborg i torsdags. Jag ångrar inte att jag åkte dit! Fick visserligen till slut ont i armen av alla pappersbroschyrer och kataloger. Inte ens sedan när jag träffat Jenny och börjat handla filmer och annat kom jag upp i lika mycket vikt så jag kunde få jämvikt på båda sidor när jag gick med kassarna.
Jag tror dessutom att jag fått lite större hum om vad jag vill bli och var jag vill studera, så det blir väl att skriva upp sig på bostadslistor och kolla vilken släkt/vänner man har i närheten som man kan få något mål mat av då och då :P
Det var dock trångt, inte lika trångt som på bokmässan. Dessutom var det mycket mindre yta så när jag gått överallt så hade jag inte ont i fötterna! Priserna i cafeterian var fortfarande smärtsamt höga för mat som jag nu endast accepterade för att det inte fanns något annat.

Sedan träffade jag som sagt Jenny (som jag räknat ut att jag inte träffat på typ 4 år o_o) och jag blev visad till ett mysigt café där vi fikade. Vi drack först te, sen märkte jag att min mage snart skulle börja kurra så jag åt en tidig middag.
Jag blev sedan guidad till affärer med ganska mycket filmer. Hamnade till slut på Movieline, en filmaffär jag inte tänker glömma! Den ligger mitt emot kasinot vid Göteborgsoperan. Väldigt stor affär, väldigt mycket filmer. Bra sorterat! Det var så mycket att jag inte orkade leta igenom allt ordentligt och såklart glömde jag namnen på alla filmer jag tänkt se. Jag köpte däremot Jakten på den röda oktober, Vem är Forrester? och en dvd med två filmer med Keira Knightley i; Pride and Prejudice och Atonement.

En helkul dag där jag från början var trött, men i slutet när jag från tåget traskat hem var så trött i armar, fötter och huvud att det inte varit så härligt att bara få sova på ett bra tag.

Uppdaterin om stundande uppdateringar

Har både Göteborgsäventyr och Twilight-night att blogga om. Tyvärr uppstår förseningar på grund av att jag igår egentligen bara låg och halvsov och tyckte synd om mig själv, min frysenhet och mitt snörvlande. Idag mår jag bra trots tröttheten för att jag fick för lite sömn. Jag måste däremot få klart ganska mycket plugg, vilket inte går bra. Jag har ingen aning om jag jag skriver om nu. Vet bara att jag måste blir klar med detta innan tre och sen ska jag började med filosofin och engelskan.
Jag ska däremot försöka få ur något blogginlägg också, i någon paus eller så.
Nu är denna pausen nästan slut och den varma chokladen är inte gjord, men det måste ju nästan räknas som skolarbete det med :P

Olika dörrar.

 



Jag står vid ett vägval, och jag vet inte vilken väg jag ska ta. Det kan leda precis vad som helst, eller till samma sak. Jag vet inte...
Som en kompis så fint uttryckte det en gång det känns som att jag står i ett rum med en massor med olika dörrar, och allt jag vill göra är att åka ut genom taket så jag kan se vart alla dörrar leder. Tyvärr fungerar det inte så. Jag måste ta en av dörrarna och möta vad som ens finns där bakom. Det kommer inte döda mig precis, eller förstöra mig liv. Annars som jag nu göra, bara står där i rummet och stirrar på dörrarna, så ser jag dem bara glida längre och längre bort och där står jag och velar. Trampar marken så att jag sjunker ner mer och mer.


Dålig dag

Haft en dålig dag. Varit trött och gått typ i dvala. Mitt huvud har inte varit med mig och jag har varit på dåligt humör. Inte för att det är en sådana sensationell nyhet. Jag tar ändå mina vegetariantabletter nu, men aja... de börjar förresten ta slut, måste köpa nya.
Mina känslor hjälper inte heller så mycket. Varför envisas jag med att vara destruktiv mot mig själv? Ändring på det!
Nu står jag bara i valet och kvalet och jag vet inte vad jag ska göra, men jag vet vad de jag frågar kommer svara...
Ibland hade jag velat ha en sådan manick som i Eternal sunshine of the spotless mind, en sådan som raderar vissa av ens minnen! Åh hade inte det varit underbart ibland! En väldigt bra film också! :) Jim Carrey är duktig.

Det leder mig in på filmen The Remains of the Day som jag inte hittat än :(  Jag tror jag ska gå till backlist och kolla där, problemet är att jag kommer nog hitta andra filmer jag vill ha, och jag går redan back med mina pengar! Okej, inte än, men väldigt snart!
Hittade förresten precis filmen att hyra på ett bibliotek, men inte i min direkta närhet kan man säga X''D

Dagen har trots allt gått snabbt, speciellt sen jag satte mig vid datorn. Jag som skulle skriva en filosofireflektion, jag får helt enkelt försöka slänga ihop i alla fall börja en på första utkastet.


Låttips för idag: Vanessa Carltons, White houses

Dagen och det som återstår

Dagen hittills har vigts helt till skolarbete. Jag har skrivit första utkastet på en filosofireflektion (även om jag behövt en till), sedan har jag även fixat min projektplan och jag lämnade precis läsandet i The Remains of the Day.

Bild från omsalget av filmatiseringen av The Remains of the Day

(med Anthony Hopkins och Emma Thompson)


En bok jag faktiskt uppskattar, något säger mig att det i sig är ett av de bästa argumenten för att jag gillar Storbritannien. Jag har inget emot att den är stillsam, för det finns ändå så mycket i den och en huvudperson som precis som alla andra människor, har egenheter och inte alltid sköter situationer som hade varit passande, just för att han påverkas av humör och tidigare händelser. Åh! Jag gillar den helt enkelt. Nu har jag 53 sidor kvar. Ska gå och göra i ordning varmchoklad och mysa sista delen med boken!
Måste dessutom, i dessa Twilight saga tider bara påpeka att jag precis i The Remains of the Day hör namnet "Dr Carlisle", det ni ;)


Skolveckan över... eller?

Skolveckan är slut, naturkunskapsprovet gjort, litteraturkompendiumet är inlämnat. Ni kanske undrar varför det blev lite i fetstil, ja jag var ju så smart så jag skrev Litteraturkompendie, ehe... gjorde samma misstag med stipendium och där är ändå -um en latinsk ändelse.
Kom precis från latinet, eller ja, precis och precis, men inte för så länge sedan. Är trött i huvudet och känner att jag behöver ledigheten. Dock slutar inte skolan för att man får helg. Jag måste ta tag i Projektarbetet, filosofin och ledarskapen!

Någon mer som märkt att man nu tvingas använda den nya versionen jag inte gillar? Jag märkte det nu när jag försökte logga in, så nu sitter jag och väntar på att det ska installeras innan jag kan få kontakt med omvärlden.
Nu har det installerats vilket gör att det börjar närma sig 40 minuter sen jag kom hem och 30 sen jag fick igång datorn (väldigt viktig information!)

Jag har kommit på att jag verkligen måste ta mig till Göteborg igen, för jag har en kompis jag måste fika med och en att träffa på kvällen. Dessutom är Göteborg en fin stad! Jag var ju där igår, men det var mest inne på Världskulturmuséet. Där man på utställningen Bollywood kunde spela in sig själv när man dansade... och jag gjorde det... tre gånger med en kompis. Jag förstår inte vad jag tänkte med, jag skyller på att jag innan dess hade sjungit Bollywood-singstar (sjunga på hindi är en utmaning kan sägas!) så jag var lite hög på endorfiner.
Sedan försökte jag titta på Vodou utställningen. Det var väldigt mycket att läsa för att man skulle uppskatta det (och jag läste inte allt) och sedan kom hela tiden ungar komma fram till mig och bara "Hej jag har praktik här och jag undrade om jag kunde ställa några frågor?" Båda verkade nervösa och sedan ville de visst ha korta svar och bara bli av med det. Jaja, det var ett distraherande element när jag försökte ta in utställningen, men kunde inte bli irriterad på dem för de var så små!
Sedan fick vi lite tid på Nordstan, och för innebar det att äta för blodsockret var lågt och jag är ganska känslig med det :/
Men det var kul! Men kände då att jag längtade lite till Göteborg och att jag hade velat ha mer tid och bara gå runt och kika lite! :)

Race till regnbågensände

Det funkar inte bra nu. Allt bara boom, hamnade på mig och plötsligt har jag mer att göra denna veckan än jag tänkt och fast klämd under allt försöker jag få utrymme till att andas och få överblick. Det är dock svårt när man ligger där under och ser bara uppåt på berget med syrebrist som göra allt suddigt.
Är det konstigt att min hjärna flyger iväg på andra håll då? Att jag plötsligt släpper verkligheten. Det är ju inte så smart, men jag förstår mig själv. Dock hade jag väl kunnat tänka på annat som inte gör mig så ledsen när jag möter verkligheten igen. Dagdrömmar är anledningen till att jag kan le och orka med, men även de som får mig att hamna i djupt mörker när jag kikar på verkligheten. Tror jag tagit upp det innan så jag ska försöka att inte låta som en gammal LP.



Jag försöker tänka att det ligger en skatt i slutet av regnbågen och att det är dit jag strävar. Jag försöker följa färgerna med glädje, men oron spirar ändå i mig. Vad är det för skatt? Är det lyckan som ligger där? Eller kanske leder bågen till en djup ravin?
Jag försöker tänka positivt. Försöker le, försöker inte ta allt så allvarligt, försöker göra det jag ska. Det blir bara en sådan konflikt, som leder till sena nätter och stressiga mornar.

Nu ska jag försöka få struktur på allt. Jag ska försöka ta itu med projektarbete (skriva loggbok speciellt!), läsa i ledarskapsboken och plugga natur... jag ska...

Sammanfattning av förlorade dagar

Lördag:

Det var Halloween och då måste man ju göra hitta på något lite läskigt eller hur?
Så jag begav mig över till Steffi och tittade på Them (en fransk skräckis :P ) och Låt den rätte komma in. Till detta hade Steffi fixat ursöta muffins och så gjorde hon en "blodbål", som var röd kolsyrad päron och krusbär saft, väldigt svårt att få ihop smaken och färgen. Så skadad man egentligen blivit av att vissa saker måste ha en viss färg, för det var jättesvårt för mig att på en gång känna päron och krusbär smaken bara för att drycken var röd.
Vi åt också OLW:s Sourcream och Bearnaise chips, inte supergoda, men de smakade gott, speciellt de chipsen som hade en bearnaisesmak och sedan åt vi godis. Att jag berättar allt detta kommer jag återkomam till, så ta det lugnt.
Så sedan efter filmerna och lite brädspel så skulle jag ta mig hem... och nu till det läskiga. Jag skulle åka taxi, själv.
Det säger väl mycket om mig när jag fruktar det och sedan sitter där i taxibilen och inte kan slappna av, inte säger mer än jag behöver och sitter i stort sett tyst hela tiden och lämnar sedan 7kr dricks bara för att få ta mig in snabbt :P



Så här fint hade Steffi gjort det! (okej, försök bortse från tv:n)


Söndag:

Blev sista pluggrycket för lovet. Fick sedan också dåligt samvete för allt socker jag fått i mig kombinerat med min minimala träning. Därför blev det ett avtal (Steffis idé), inget socker eller andra onyttigheter före 1:a december, med några undantag (som popcorn en gång i veckan och två bitar 90% choklad/vecka :P).

Måndag:

Skolan började och ett kontrakt gällande sockeruppehållet skrevs på. Sedan var det ännu mer stress och en till sen natt.
Var nära sammanbrott på kvällen, men var tvungen att få klar svenskan och det fick jag till slut.

Tisdag:

Skola, gick på latinet fast jag verkligen hade tänkt skolka det, då kom såklart inte Hannis-Pannis och jag hade ingen att sitta och störa så mycket... plus att jag inte fick reda på allt som hänt på den gröna ön...
Sedan svenska-förberedelser och sedan svenska redovisningen som gick bra. Jag var faktiskt ritkigt nöjd med avslutningen på den. Visserligen missade visst min lärare sista meningen, men han fick höra den sen när han gav feed-back, för jag är stolt över sammanknytningen till början!

Nu sitter jag här, har fixat det jag ska för några dagar frammåt. Tänkte kanske läsa igenom Naturkunskapen, men jag vet att jag inte behöver och morgondagen är redan bestämd och projekthandledningsmötet flyttat och jag känner mig så stolt över mig själv.
Allt jag nu borde göra är att ta en promenad bort till hemköp och köpa lite mjölk, margarin och annat som kan behövas i ett hushåll. Göra varmchoklad. Kommentera en kompis text och titta på House.

Yum-yum, vad härligt livet plötsligt blev :)

RSS 2.0